Sorteer op
per pagina
 • Dora metallic verf - Briljant Goud 121
  Dora metallic verf - Briljant Goud 121

  Dora Metallic verf Briljant Goud is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Zwart 131
  Dora metallic verf - Zwart 131

  Dora Metallic verf Zwart is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Zilver 132
  Dora metallic verf - Zilver 132

  Dora Metallic verf Zilver is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Rood 133
  Dora metallic verf - Rood 133

  Dora Metallic verf Rood is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Blauw 134
  Dora metallic verf - Blauw 134

  Dora Metallic verf Blauw is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Groen 135
  Dora metallic verf - Groen 135

  Dora Metallic verf Groen is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Rich Gold 136
  Dora metallic verf - Rich Gold 136

  Dora Metallic verf Rich Gold is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Platin 137
  Dora metallic verf - Platin 137

  Dora Metallic verf Platin is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Antraciet 138
  Dora metallic verf - Antraciet 138

  Dora Metallic verf Anthracite is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Petroleum 140
  Dora metallic verf - Petroleum 140

  Dora Metallic verf Petroleum is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Emerald Groen 141
  Dora metallic verf - Emerald Groen 141

  Dora Metallic verf Emerald Groen is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Cyclaam Roze 144
  Dora metallic verf - Cyclaam Roze 144

  Dora Metallic verf Cyclaam Roze is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Antiek Goud 150
  Dora metallic verf - Antiek Goud 150

  Dora Metallic verf Antiek Goud is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Parelmoer 152
  Dora metallic verf - Parelmoer 152

  Dora Metallic verf Parelmoer 152 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Sax Blue 154
  Dora metallic verf - Sax Blue 154

  Dora Metallic verf Sax Blue 154 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Amethist 156
  Dora metallic verf - Amethist 156

  Dora Metallic verf Amethist 156 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Aegean Blue 166
  Dora metallic verf - Aegean Blue 166

  Dora Metallic verf Aegean Blue 166 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Brons 167
  Dora metallic verf - Brons 167

  Dora Metallic verf Brons 167 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Champagne 172
  Dora metallic verf - Champagne 172

  Dora Metallic verf Champaigne 172 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Koper 173
  Dora metallic verf - Koper 173

  Dora Metallic verf Koper 173 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2021 Leuke Stempels | sitemap | rss