Dora Metallic paint kun je op alle ondergronden verwerken, van papier tot hout, van metaal tot styrophor enz.
Voordeel is dat de metallic paint dekkend is en geen voorbewerking van de ondergrond vereist.
In onderstaand filmpje laat ik je zien hoe je de verf ook kunt gebruiken om bijv. oude fotolijstjes te pimpen

Sorteer op
per pagina
 • Dora metallic verf - Briljant Goud 121
  Dora metallic verf - Briljant Goud 121

  Dora Metallic verf Briljant Goud is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Zwart 131
  Dora metallic verf - Zwart 131

  Dora Metallic verf Zwart is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Zilver 132
  Dora metallic verf - Zilver 132

  Dora Metallic verf Zilver is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Rood 133
  Dora metallic verf - Rood 133

  Dora Metallic verf Rood is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Blauw 134
  Dora metallic verf - Blauw 134

  Dora Metallic verf Blauw is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Groen 135
  Dora metallic verf - Groen 135

  Dora Metallic verf Groen is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Rich Gold 136
  Dora metallic verf - Rich Gold 136

  Dora Metallic verf Rich Gold is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Platin 137
  Dora metallic verf - Platin 137

  Dora Metallic verf Platin is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Antraciet 138
  Dora metallic verf - Antraciet 138

  Dora Metallic verf Anthracite is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Petroleum 140
  Dora metallic verf - Petroleum 140

  Dora Metallic verf Petroleum is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Emerald Groen 141
  Dora metallic verf - Emerald Groen 141

  Dora Metallic verf Emerald Groen is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Cyclaam Roze 144
  Dora metallic verf - Cyclaam Roze 144

  Dora Metallic verf Cyclaam Roze is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Antiek Goud 150
  Dora metallic verf - Antiek Goud 150

  Dora Metallic verf Antiek Goud is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Parelmoer 152
  Dora metallic verf - Parelmoer 152

  Dora Metallic verf Parelmoer 152 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Sax Blue 154
  Dora metallic verf - Sax Blue 154

  Dora Metallic verf Sax Blue 154 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Amethist 156
  Dora metallic verf - Amethist 156

  Dora Metallic verf Amethist 156 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Aegean Blue 166
  Dora metallic verf - Aegean Blue 166

  Dora Metallic verf Aegean Blue 166 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Brons 167
  Dora metallic verf - Brons 167

  Dora Metallic verf Brons 167 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Champagne 172
  Dora metallic verf - Champagne 172

  Dora Metallic verf Champaigne 172 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
 • Dora metallic verf - Koper 173
  Dora metallic verf - Koper 173

  Dora Metallic verf Koper 173 is een hoogwaardige, watergedragen verf voor binnen en buiten. De verf bevat 2 tinten van dezelfde kleur en geeft je project een goed dekkende, glimmende, metaalachtige laag.

  € 2,85
Sorteer op
per pagina
© 2013 - 2022 Leuke Stempels | sitemap | rss